Behandelingen

Manicure

Uw Floranails luxe Manicure manicure bestaat uit de volgende handelingen: 1. Uw handen krijgen een

LEES MEER

Gellak

De gellak systemen zijn voor vrouwen die perfecte, natuurlijke nagels eisen, alle ‘huismiddeltjes’ al hebben

LEES MEER

Bruidsnagels

Ten eerste van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!! Als aanstaande bruid wil je natuurlijk

LEES MEER

Fabel of feit?

Vaak vraagt men zich af of kunstnagels slecht zijn voor de natuurlijke nagel.

Een veel gehoorde klacht is dat de natuurlijke nagels heel zwak en dun zouden worden nadat de kunstnagels verwijderd zijn. Dit klopt ten dele.

  • Na verwijdering van de kunstnagels zijn de natuurlijke nagels vochtig doordat deze lange tijd ‘opgesloten’ waren. Het duurt enkele dagen voordat het vochtbalans hersteld is.
  • Kunstnagels zijn veel harder dan natuurlijke nagels, aan deze hardheid went men zeer snel. Hierdoor lijken de natuurlijke nagels, nadat de kunstnagels verwijderd zijn, heel zwak.
  • Nagels kunnen inderdaad te dun zijn en daardoor zwak worden, maar dit gebeurd alleen als deze ondeskundig verwijderd worden. Ga daarom nooit zelf aan de slag om kunstnagels te verwijderen. Je zult je nagels heel snel beschadigen omdat de nagels juist nu heel kwetsbaar zijn. Laat dit daarom altijd door een professionele nagelstyliste doen!
  • Bij een deskundige behandeling van uw nagels zal er nooit meer dan 2 % van de dikte verloren gaan, dit is echter wel nodig om een goede hechting te krijgen van het kunstproduct. Tijdens de nabehandeling(en) zal alleen het uitgegroeide gedeelte gevijld worden om opnieuw goede hechting te creëren.

Dus: als uw kunstnagels deskundige gezet zijn, mogen uw natuurlijke nagels niet verzwakken.

Bij Nagelstudio Floranails staat de zorg voor de kwaliteit van uw natuurlijke nagel en uw handen centraal. Bij alle behandelingen werkt Floranails alleen met producten die volgens de europese regels uit de Cosmeticaverordening en het Warenwetbesluit cosmetisch goedgekeurd zijn.