Wimpers: extensions & serum

De wimperextensions worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale wimperextensionlijm die zacht en flexibel blijft en beslist geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. Het haartje is dikker bij het begin en wordt dunner in het puntje. De haartjes hebben een J curl, C curl of D curl waardoor je wimpers mooi gekruld zijn en niet recht naar voren staan. Er wordt een natuurlijk effect gecreëerd bij wimperextensions, anders dan bij nepwimpers of trosjes wimpers. Je ziet geen aanhechting, omdat ze niet op de huid worden geplakt, maar op uw eigen wimperharen. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimpers is 60 tot 75 minuten. Een opvul behandeling duurt gemiddeld 30 tot 45 minuten.

Floranails werkt uitsluitend met wimperextensions die de meest natuurlijke look evenaren. Ze voelen zeer zacht en gewichtloos aan. Door de zijde coating zijn de wimpers intens zwart en is mascara overbodig.

Houdbaarheid van de wimperextensions

Uw wimpers hebben een groeicyclus en zullen zich één keer in de twee maanden vernieuwen. Een wimperextension blijft dus 1 tot 8 weken zitten, maar dit kan ook variëren met enkele weken. Om mooie volle wimpers te behouden, adviseren wij een refill opvulbehandeling iedere 3 tot 4 weken. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het gewoon voor 1 keer te doen als u  bijvoorbeeld of vakantie gaat, trouwen, feestjes etc. De wimperextensions hoeft u er niet af te laten halen maar kunnen gewoon uitgroeien.

Indien u de wimperextensions wil laten verwijderen doe dit nooit zelf maar altijd door een wimperstyliste. De wimperextensionlijm (Lash eXtreme bond) die wordt gebruikt is niet oplosbaar met olie of andere make up reinigers.

Voordelen Wimper Extensions

Mooie volle en lange wimpers zonder gebruik van Mascara

Natuurlijke uitstraling
Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig
Lengte, dikte en kleur aangepast aan uw wensen
Praktisch gewichtsloos, u voelt de wimperextensions niet
Met deze wimperextensions kunt u zwemmen, douchen, sauna etc.

Geen tranende ogen of panda ogen meer door uitloop van mascara

De deur uitgaan zonder make up scheelt een hoop tijd.

Prijzen wimperextentions:

Klik dan hier voor meer informatie.

Wil je zelf wimperextentions leren plaatsen?

Klik dan hier voor jouw mogelijkheden!

 

Wimperserum

EÉN STAP VERWIJDERD VAN PERFECT WIMPERS!

Natuurlijke wimpers die verbazen met hun lengte, levendige kleuren en spectaculaire volheid? Het is nu mogelijk! Een maand is genoeg voor de makeover die je altijd al wilde. Ben je er klaar voor om te verleiden en te provoceren met jouw weelderige wimpers. De kracht van de unieke formule op basis van hoogwaardige ingrediënten geeft je weelderige wimpers.

    

   WAAROM NANOLASH ?

 

  • door oogartsen getest en klinisch bewezen
  • verstevigen en verlengen wimpers na vier weken van gebruik. 
  • Hierdoor kunnen je wimpers langere extensions dragen.
  • top ratings van tevreden klanten over de hele wereld
  • de beste oplossing voor gevoelige ogen

Klik hier voor meer informatie over dit product.

Prijs per stuk: € 39,95

Nanolash Wimpergroeiserum.

Iedereen die mij kent weet dat ik niet zomaar alles aanneem, dus heb mijzelf als proefkonijn gebruikt. En zie het resultaat!

Vragen over of interesse in één van onze behandelingen of trainingen?
error: