Wimperextensions

De wimperextensions worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale wimperextensionlijm die zacht en flexibel blijft en beslist geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. Het haartje is dikker bij het begin en wordt dunner in het puntje. De haartjes hebben een J curl, C curl of D curl waardoor je wimpers mooi gekruld zijn en niet recht naar voren staan. Er wordt een natuurlijk effect gecreëerd bij wimperextensions, anders dan bij nepwimpers of trosjes wimpers. Je ziet geen aanhechting, omdat ze niet op de huid worden geplakt, maar op uw eigen wimperharen. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimpers is 60 tot 75 minuten. Een opvul behandeling duurt gemiddeld 30 tot 45 minuten.

Floranails werkt uitsluitend met wimperextensions die de meest natuurlijke look evenaren. Ze voelen zeer zacht en gewichtloos aan. Door de zijde coating zijn de wimpers intens zwart en is mascara overbodig.

Houdbaarheid van de wimperextensions

Uw wimpers hebben een groeicyclus en zullen zich één keer in de twee maanden vernieuwen. Een wimperextension blijft dus 1 tot 8 weken zitten, maar dit kan ook variëren met enkele weken. Om mooie volle wimpers te behouden, adviseren wij een refill opvulbehandeling iedere 3 tot 4 weken. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het gewoon voor 1 keer te doen als u  bijvoorbeeld of vakantie gaat, trouwen, feestjes etc. De wimperextensions hoeft u er niet af te laten halen maar kunnen gewoon uitgroeien.

Indien u de wimperextensions wil laten verwijderen doe dit nooit zelf maar altijd door een wimperstyliste. De wimperextensionlijm (Lash eXtreme bond) die wordt gebruikt is niet oplosbaar met olie of andere make up reinigers.

Voordelen Wimper Extensions

Mooie volle en lange wimpers zonder gebruik van Mascara

Natuurlijke uitstraling
Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig
Lengte, dikte en kleur aangepast aan uw wensen
Praktisch gewichtsloos, u voelt de wimperextensions niet
Met deze wimperextensions kunt u zwemmen, douchen, sauna etc.

Geen tranende ogen of panda ogen meer door uitloop van mascara

De deur uitgaan zonder make up scheelt een hoop tijd

Verschillende kwaliteiten wimperextensions

 

Lash eXtend Premium Mink, Premium Silk en Premium Naturel

De lashes zijn handgemaakt van een kwalitatief hoogwaardig synthetisch materiaal.

Premium Mink: Intens glanzend zwart, zijdezacht en flexibel.

Premium Silk: Natuurlijke mat-zwarte kleur, zijdezacht en flexibel.

Premium Naturel: De beste kwaliteit, intens zwart en lopen uit in een punt waardoor het resultaat natuurlijk is en zijdezacht aanvoelt.

Wimpergroeiserum.

Iedereen die mij kent weet dat ik niet zomaar alles aanneem, dus heb mijzelf als proefkonijn gebruikt. En zie het resultaat!

 

Informatie over dit product:


Prijs per stuk: € 46,50

Wimpergroeiserum revitaliseert en stimuleert de groei van uw wimpers en wenkbrauwen, waardoor de haartjes niet alleen voller, langer en sterker worden, maar ook een tint donkerder van kleur. Het actieve ingrediënt stimuleert de haar wortel, verlengt de groeifase en gaat het uitvallen van de haartjes tegen. Het actieve ingrediënt (Prostaglandine) in het serum stamt oorspronkelijk uit het onderzoek naar glaucoom en werd voor cosmetisch gebruik verder ontwikkeld. Deze stof stimuleert de haarwortel, verlengt de groeifase en gaat het uitvallen van de haartjes tegen. 

Het product is dermatologisch getest en bevat uitsluitend ingrediënten met bewezen effectiviteit en verdraagzaamheid. Het serum bevat geen kleurstoffen, geurstoffen en conserveringsmiddelen (parabenen).

Instructies voor het aanbrengen:


Het serum wordt eenmaal daags, bij voorkeur ‘s avonds , op de gereinigde huid als een eyeliner op de bovenste wimperrand aangebracht. Al na 4-6 weken worden dunne, broze en korte wimpers al merkbaar sterker, voller en langer. Wenkbrauwen dagelijks dun aanstippen tussen de haartjes. Resultaten wenkbrauwen circa 2-3 maanden

Prijzen behandelingen:

Druk op deze link

 

Vragen over of interesse in één van onze behandelingen of trainingen?
error: