Manicure

Uw Floranails luxe Manicure manicure bestaat uit de volgende handelingen:

1. Uw handen krijgen een handbad en worden vervolgens geschubd. De dode huidcellen worden zo verwijderd. Het herstelt de vochtigheid en elasticiteit van de huid. Het vermindert rimpelvorming en verzacht de huid.

2. Als uw huid er om vraagt, krijgen uw handen een hand serum. De serum stimuleert collageen aanmaak, terwijl melanin wordt onderdrukt, waardoor de donkere ouderdomsvlekjes vervagen. Met snel penetrerende peptide en vitaminerijke formule wordt rimpelvorming verminderd en de huid verstevigd.

3. Uw handen krijgen een handmasker. Deze helpt de handen te beschermen tegen schade die de zon en omgeving kunnen aanrichten. Het masker is rijk aan voedende ingrediënten en zorgt ervoor dat uw handen na behandeling fris aanvoelen en uitzien. Het masker helpt tevens het eventuele serum om diep in de huid trekken. 

4. Uw nagels en nagelriemen krijgen verzorging door een gepatenteerde formule met Sodium Fluoride. Hierdoor nemen de sterkte en flexibiliteit van de natuurlijke nagel dramatisch toe. Het stimuleert de nagelgroei, terwijl het de nagelriem voedt.

5. Uw handen worden gehydrateerd door een vitaminerijke lotion of handcreme. Het zorgt voor de perfecte vochtigheidsgehalte van de huid en helpt veroudering van de huid tegen te gaan. Het zorgt voor een zijdezachte huid.

6. Ten slotte worden uw nagels in gewenste vorm gevijld en voorzien van blanke lak. 

Floranails basis manicure

Uw Floranails basis manicure bestaat uit de volgende behandelingen:

1. Uw handen krijgen een handbad.

2. Uw nagelriemen worden verzorgd.

3. Ten slotte worden uw nagels in gewenste vorm gevijld en voorzien van blanke lak.

Wilt u zelf manicure leren?

Klik hier voor meer informatie.

Vragen over of interesse in één van onze behandelingen of trainingen?
error: