Basic Nailart

 

Basis Nailart

Bindt jouw klanten aan de studio met Nail Art. Veel klanten willen tijdens iedere behandeling een nieuw exclusief design om mee te showen en zorgen hiermee ook voor nieuwe klanten in de studio. En dat zorgt weer voor een leuke, extra omzet. Om van Nail Art een succes te maken ga je goed voorbereid aan het werk.

In deze module word het onderhoud van penselen tot het gebruik van onder andere verf, nagellak, water decals, steentjes en nagellak behandeld. Uiteraard komen hierbij ook kleurgebruik en schaduwtechnieken aan bod. Je maakt kennis met de verschillende Nail Art vormen en hun technieken en gaat daarmee aan de slag. Je leert verschillende designs te positioneren en maken, decoraties op te bouwen en verschillende schildertechnieken.

 

 

Kosten:

 

Duur:                 

Benodigdheden:

Lesgeld:


   

€ 170,-                       
   

                    

2 dagen                 - Penselen 
- Tips (gratis)
- Alle producten worden beschikbaar 
  gesteld door Floranails
- Lesmodule

 

 

 

 

 

 

Prijzen zijn exclusief 21%

 

Penselen / lespakket

Magnetic Nail design heeft een breed aanbod aan Nail art penselen, verf en overige nail art materialen. De ervaring leert dat de cursisten graag zelf nail art penselen en andere nail art materialen kiezen en daarom is voor deze module geen lespakket samengesteld.  De overige materialen worden beschikbaar gesteld. De penselen (en eventuele andere producten) zijn vooraf te bestellen bij Floranails met 10% korting.

 

 

Extra informatie

Vragen over of interesse in één van onze behandelingen of opleidingen?
© 2015 - 2018 Nagelstudio Floranails - Geneviève Vroomans