Wimperextensions en wimperserum

Lange, mooie en volle wimpers binnen één uur en zonder mascara, dat wil toch iedere vrouw? Heb je weleens aan wimperextensions gedacht? Wimperextensions worden wimper voor wimper op de natuurlijke wimper geplakt en dat zorgt voor een natuurlijke look! Ideaal voor in de zomer!

Het zetten van wimperextensions

Wimperextensions zijn wimpers die op de natuurlijke wimpers worden geplakt. Dit gebeurt wimper voor wimper om de natuurlijke look te behouden. Het plakken van de wimper gebeurt met een lijm die speciaal geproduceerd is voor het plakken van wimperextensions. Van tevoren wordt gekeken welke lengte, hoeveelheid en krul het beste bij jou en jouw wensen past. Er bestaan dus vele mogelijkheden.

Hoe lang blijven wimperextensions zitten?

Wimperextensions blijven ongeveer vier tot zes weken zitten. Dit is afhankelijk van de groeicyclus van jouw wimpers. Wimpers hebben een groeicyclus en zullen zich minimaal één keer in de twee maanden vernieuwen. Dit betekent dat wimpers uitvallen, maar dat er ook nieuwe wimpers voor terug groeien. Om de houdbaarheid van je extensions te verlengen, kun je gebruik maken van een serum waardoor de extensions mogelijk langer blijven zitten. Een serum zorgt er namelijk voor dat de natuurlijke wimper langer in het haarzakje blijft zitten. Hierdoor krijgt de wimper meer voedingsstoffen en dus langer en voller wordt.

Om ervoor te zorgen dat je zo lang mogelijk van de wimperextensions kunt genieten, is het belangrijk dat je regelmatig jouw wimpers om de drie weken opnieuw op laat vullen. Zo’n behandeling duurt meestal 30 tot 45 minuten.

Stoppen met wimperextensions?

Na het verwijderen of uit laten groeien van de wimperextensions zal het wellicht een beetje tegenvallen. Je bent immers gewend geraakt aan je lange, volle wimpers. Geen paniek! Zoals ik al aangeef: het is een gewenning. Kun je er niet aan wennen? Dan laat je zo weer nieuwe extensions zetten!

Lange en volle wimpers zonder extensions?

Wil je lange en volle wimpers van jezelf? Gebruik dan wimperserum. Wimperserum zorgt ervoor dat de wimperharen sterker worden. Daardoor vallen ze minder snel uit, kunnen ze langer doorgroeien en worden ze ook een tintje donkerder. Dit zorgt voor langere, vollere en donkere wimpers, zonder nepwimpers en zonder make-up. Met mascara creëer je zelfs een ‘glamour look’. Met een serum kun je natuurlijk ook beginnen tijdens het dragen van extensions, zodat je natuurlijke wimpers al een boost hebben op het moment dat de extensions eraf zijn.

Na vier tot zes weken zijn de wimpers al zichtbaar sterker en voller. Ook vollere wenkbrauwen? Stip dagelijks de haartjes dun aan en je ziet resultaat na twee tot drie maanden! Wimperserum is over het algemeen behoorlijk duur, maar je doet een lange tijd met de serum.

Wist je dat wimperserum bij toeval is ontstaan? Onderzoekers produceerden een geneesmiddel voor de oogheelkunde, maar tijdens de behandeling bleken de wimpers flink te groeien en ontstonden er nieuwe wimpers. De patiënten hadden ineens lange en volle wimpers!

Doe eerst goed onderzoek naar de wimperstylist

Let er bij jouw keuze goed op waar je jouw extensions laat plaatsen. Professionele wimperstylisten gebruiken de lijm op een juiste verantwoorde manier. Hierdoor is de kans op een oogontsteking zeer klein. Ook bestaat er een lijm die hypoallergeen is, maar de lijmkracht hiervan is vaak wat zwakker. Laat dus alleen wimperextensions zetten bij wimperstylisten, zoals ik! Wil je meer weten over wimperextensions? Klik hier. Direct een afspraak maken?

Meest recent

Floranails gaat verhuizen!

Floranails gaat verhuizen! Na 10 super leuke jaren op de Floraweg gaat Floranails in een heel nieuw jasje mee naar Beers. Een nieuw begin, een nieuw

Vragen over of interesse in één van onze behandelingen of trainingen?
error: