Nagelstyling, onderschat beroep

Over het algemeen vind ik het een duidelijk artikel waar ik bijna helamaal achter staan, want op sommige punten gaat het een beetje te kort door de bocht…

Er wordt gesuggereerd dat afvijlen van gellaknagels bij voorbaat slecht zou zijn, dit is niet perse waar. Ook hieroor geldt dan wl dat ruime ervaring en voorzichtigheid van de styliste hoog op zijn/haar lijstje moet staan. Zelf haal ik de gellak ook altijd met de electrische vijl eraf zonder ooit klachten gehad te hebben. Behalve als eigen nagels al dun zijn, ga ik liever voor het zekere en zorg ervoor dat ik de gellak de volgende keer eraf week. Net zo lang totdat de natuurlijke nagel haar eigen stevigheid weer heeft.

En ja, ook ik bied trainingen aan voor gellak, zelfs voor thuispakketten. Juist om te laten zien welke schade het aan kan brengen als het ondeskundig gedaan wordt. Zelf vind ik het namelijk nog veel erger als de nagelstyling, in welk opzicht ook, in een kwaad daglicht wordt gezet omdat fabriekanten snel geld willen verdienen!

Lees hier het artikel

Meest recent

Floranails gaat verhuizen!

Floranails gaat verhuizen! Na 10 super leuke jaren op de Floraweg gaat Floranails in een heel nieuw jasje mee naar Beers. Een nieuw begin, een nieuw

Vragen over of interesse in één van onze behandelingen of trainingen?
error: