Corona

Floranails

 

Sluiting tot in ieder geval 19 mei.. ?

 

Ik was al eerder gesloten, maar nu MOET ik met pijn in m’n hart de salon sluiten tot in ieder geval 19 mei. Het heeft geen zin om te vragen, te smeken of me om te kopen. Het mag het gewoon niet en ik doe het niet om zo de coronavirus te ‘flat curven’. Volksgezondheid staat voorop! Daarbij riskeer ik een boete van €4000,- euro als ze me betrappen.

Heb je een  afspraak staan na 19 mei, dan blijven deze gewoon staan (als het dan toelaatbaar is) Omdat ik dan waarschijnlijk meer tijd nodig heb dan nu gepland in de agenda, weet ik niet of ik aan ieders wensen kan voldoen. Je begrijpt dat ik niet meer dan m’n best kan en zal doen, maar dat zien we dan wel. Komt goed! Zijn maar nagels en wimpers… (? Oeps! Zei ik dat??) Anders neem even contact met me op.

Hierbij geef ik uitleg en advies wat jezelf nu kunt doen.

Mensen met gellak:

laat deze eraf groeien maar hou ze kort. Zeker als het stukje lak wat eerst bij je nagelriem zat nu op hoogte v.d. de vrije nagel komt!

Om scheuren of het beschadigen van de natuurlijke nagel te voorkomen, nooit afknippen met schaar of tipknipper!

 

Mensen met een acrylgel:

Ik adviseer om de nagel in ieder geval kort te houden! Om scheuren of het beschadigen van de natuurlijke nagel te voorkomen, nooit afknippen met schaar of tipknipper!

waarschijnlijk ontkom je er niet aan om ze er helemaal af te halen. Het gaat geheel tegen onze principes in omdat je makkelijk schade maakt als je het even niet goed doet. Maar nood breekt wet…. Zeker als het product wat eerst bij je nagelriem zat nu op hoogte v.d. de vrije nagel komt!

Gebruik een grove nagelvijl met een gritt van ongeveer 100. (Heb je deze niet, dan mag je deze bij me komen halen (of ik stuur hem op, laat me het dan even weten a.u.b.). Vijl voorzichtig in zowel in horizontale als verticale richting om goed gelijkmatig te werken. Bewerk steeds een andere plek met de vijl zodat je een brandend gevoel op een bepaalde plek voorkomt. Gebruik een nagelborstel of oude tandenborstel om het vijlstof te vegen zodat je goed zicht houdt en de natuurlijke nagel hierdoor niet beschadigt. Probeer je nagelriemen niet te raken, dit voorkom je door de vijl enigszins in een hoek op de nagel te plaatsen en mee te gaan met de vorm van de nagel.

Let ook op tekenen die erop wijzen dat je op de natuurlijk nagel komt. Je merkt dit doordat er minder vijlstof vrijkomt, als het gaat branden of onder je nagel wordt rood; stoppen!!

Ga door totdat het grootste deel van de gellaag verwijderd is. Liever een laagje erop laten dan te ver vijlen.

Gebruik de fijne kant vd vijl om de nagel in vorm te vijlen en werk de nagel af met een topcoat. Gebruik een lekkere nagelriemolie en handcrème. Sowieso nu heel goed bij al het handen wassen en alcohol.

Via deze link kom je bij een duidelijk filmpje. Vanaf 1:38 kun je ipv gellak goede base / top nagellak gebruiken.

Liever geen lijm gebruiken i.v.m bacterie groei!

 

Mensen met wimpers :

Ga niet zelf peuteren of trekken. Oliën of andere onzin wat je ziet op YouTube heeft geen enkele zin. Alleen de stylisten hebben producten om het eraf te halen. Maar het mooie van wimper extensies is dat ze binnen 6 weken vanzelf uitvallen.

Zitten er een paar ‘dwarsliggers’? Knip ze voorzichtig, of liever laat het doen, op lengte an je eigen wimpers met een fijn (nagel) schaartje.

 

Tip: Floranails heeft handcrème en olie te koop.  Evenals cadeau bonnen. ?

 

Ik mis het werk en jou nu al, maar ik hou met iedereen contact!

Keep safe!

 

 

Lieve groeten,

Genevieve

Meest recent

Floranails gaat verhuizen!

Floranails gaat verhuizen! Na 10 super leuke jaren op de Floraweg gaat Floranails in een heel nieuw jasje mee naar Beers. Een nieuw begin, een nieuw

Vragen over of interesse in één van onze behandelingen of trainingen?
error: