Allround Nagelstylist

 

Allround NagelstylistNagelstyling is een ambacht uitgevoerd op de vierkante centimeter. Degelijke kennis is net als bij ieder vak van het hoogste belang, no nonsens en duidelijk. Iedereen die begint met de opleiding nagelstyliste, is verbaasd over de hoeveelheid informatie en de technieken die nodig zijn om nagelstyling volledig te beheersen. Floranails biedt een unieke en complete opleiding nagelstyliste. Als erkend docent van de Magnetic Nail Academy geeft Geneviève je een van de beste opleidingen tot nagelstylist in Nijmegen e.o. De allround opleiding bestaat uit verschillende modules. Wil je je volledig scholen en jezelf onderscheiden van je concullega's? Dan ben je bij Floranails aan het juiste adres! 

Floranails werkt nauw samen met Magnetic Nail Academy, Magnetic is het cosmeticamerk van de Nederlandse nagelstylist Mey Liang. Zij bouwde haar nagelsalon uit tot een toonaangevende groothandel in nagelproducten. Haar opleidingsinstituut The Magnetic Nail Academy leidde duizenden professionele nagelstylisten op. Vanuit het hoofdkantoor in Soesterberg exporteren Mey en haar man de Magnetic-producten over de hele wereld. Floranails geeft uit naam van Magnetic praktijk- en theorielessen nagelstyling op het hoogste niveau. Je wordt opgeleid door Geneviève Vroomans. Zij heeft jaren salonervaring en schoolt zich regelmatig bij, zodat ze altijd op te hoogte is van de nieuwste technieken en producten. In deze opleiding staat persoonlijke begeleiding voorop. Je zult daarom met maximaal 3 andere cursisten les krijgen en dus de maximale aandacht krijgen. Tijdens de lessen zal er uitsluitend met de professionele Magnetic producten gewerkt worden en je ontvangt prachtige lesboeken met veel illustraties. Omdat je oefent op een Nail Trainer, heb je niet vaak een model nodig.De opleiding Allround Nagelstyling is een beroepsopleiding. Na onze cursus ben je klaar voor de veeleisende markt. Je klanten zullen trots zijn op hun gelnagels en / of acrylnagels. Onze cursisten maken namelijk mooie, modieuze én stevige kunstnagels. Zónder schade aan de natuurlijke nagel! Met het certificaat kun je een nagelstudio beginnen. Je kunt thuiswerken of een nageltafel huren in bijvoorbeeld een kapsalon. Daarna kun je jezelf verder ontplooien in b.v. Nail Art of kunstnagels op tenen. 

De complete opleiding professionele nagelstyling bestaat uit de volgende modules:

 

 • Module Theorie & Manicure

 • Module Tips aanbrengen

 • Module Gel Basic

 • Module Acryl Basic 

 • Module Nailart Basic

 • Module Easy Systems

 • Module Probleemnagels

 • Module Salonmanagement


Wanneer je de allround opleiding in een keer boekt, bedraagt het lesgeld geen €1913,37 maar slechts €1658,37. U bespaart dan €255,-.
Prijzen zijn exclusief 21%

Gratis bij de all round opleiding:

 • Vier herhalingsdagen

 • Module Salonmanagemant

 • Module Easy Systems

 

Kosten:

Duur:

Benodigdheden:

Totaal: €1658,37       

Start opleiding

                        

16 dagen      

oktober 2018            

Zie bovenstaande modules

 

 

 

 

 

 

 

Prijzen zijn exclusief 21%

 

 

 

 

 

 

 

 

Extra informatie

Vragen over of interesse in één van onze behandelingen of opleidingen?
© 2015 - 2019 Nagelstudio Floranails - Geneviève Vroomans